Haven er en del af boligen

Især om sommeren flyttes mange af boligens aktiviteter ud i haven, og haven bruges ofte lige så meget som boligen i det daglige.


Derfor bliver der også lagt mere og mere vægt på, at haven tilpasses den enkelte familie, som har hjemme der, og at haven har sin egen karakter, identitet og funktionalitet.

Det er vigtigt at gøre sig klart, hvordan haven skal bruges: Skal den være et socialt samlingssted, skal den bruges til afslapning, afstresning, skal den være indrettet til børn, husdyr, eller skal den have en integreret køkkenhave? Haven er også med til at give selve huset karakter og identitet. De uderum, vi opholder os i, påvirker vores opfattelse af stedet, og de bygninger, der er placeret i og omkring haven.

Inspiration eller detaljeret løsningsforlag

Hos Terra Nove Landskabsarkitekter spænder vores opgaver vidt fra parcelhushaver, villahaver, landbohaver, forhaver, terrasser, indkørsler m.m. Opgavens omfang kan bestå i alt fra konsulentbesøg, forslag til haveplaner, beplantningsplaner, hjælp til udførelse m.m. alt efter, om kunden ønsker inspiration eller et detaljeret løsningsforlag.

Vores grundtanke er at skabe individuelle og funktionelle løsninger såvel i helhed som i detalje, hvor kunden altid er i centrum uanset opgavens omfang. Det er vigtigt for os at skabe et velfungerende og inspirerende resultat, og det når vi frem til ved løbende dialog og samarbejde med haveejeren.