Den urbane have

En eksklusiv bebyggelse med taghave, haver og tagterrasser.


På en sø nær grund i Silkeborg, på hjørnet af Sølystvej og Borgergade, opføres et større eksklusivt boligprojekt med PSJ Ejendomsinvest som bygherre.

Projektet består af 26 boliger, alle med minimum 2 altaner, haver eller tagterrasser. Projektets største force er den fælles taghave over parkeringsdækket, hvor der udover mindre træer og buske også placeres højbede og etableres ophold.

Taghaven etableres med et eksklusivt udtryk både i udtryk, design og materialer. Der anvendes naturstensmaterialer til belægninger, og der etableres specialdesignede højbede og opholdsarealer på taghaven i cortenstål og træbelægning. Desuden anlægges haver og terrasser til de enkelte boliger i stueplan.

Over en del af parkeringsdækket anlægges tillige en stor og frodig blomstereng, der tilfører både taghaven og området som helhed et frodigt, blomstrende og duftende element.

Ved nedkørsel til parkeringskælder indrettes et vel tilrettelagt anlæg til fælles affaldscentral udformet med både undergrundscontainere, trapper, natursten og beplantning. Anlægget gives et eksklusivt udtryk med samhørighed til det øvrige anlæg, og vil fremstå som et veltilrettelagt anlæg, grønt og frodigt, ved ankomst til bebyggelsen.

Adresse
Sølystvej 2, Silkeborg

Bygherre
PSJ Ejendomsinvest

Anvendelse
Boliger, uderum, taghave

Byggeår
2019-

Areal
2.800 m²

Arkitekt/ingeniør
Laban Arkitekter/Rønslev